Откриха мъртъв младеж край Кърджали

Откриха мъртъв младеж край Кърджали
A A+ A++ A

20-годишният Бекир Рамадан е  намерен мъртъв в гориста местност край кърджалийското село Широко поле. Два дни младежът не отговарял на позвъняванията на телефона си, родителите му тръгнали да го издирват.

По неофициална информация

майката първа се натъкнала на мъртвото си момче

Снощи в 20:15 ч. е подаден сигналът за открития труп, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Окръжната прокуратура е започнала незабавно разследване срещу неизвестен извършител за умишлено умъртвяване.

Направен е оглед на местопроизшествието и на трупа, разпитват се свидетели, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да даде заключение за причината за смъртта на пострадалия.

По тялото на убития е

установена прободна рана в лявата гръдна част

На мястото на престъплението е бил и семейният "Опел Вектра". Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница.

Бекир е от село Жинзифово, работел на бензиностанция в близкото село Мъдрец. Семейството му се препитава с животновъдство, а той самият е ходил на гурбет в Белгия и Дания, разказаха местни хора.

Днес

за погребението се очаква от чужбина да пристигне братът на убития

Полицията в Кърджали призова гражданите, ако разполагат с информация за съмнителни лица в района на престъплението, както и за движението на автомобила на жертвата, да се обадят на тел.112 или в дежурната оперативна част на Районното управление. Анонимността е гарантирана.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници