HTC A50C: нов Desire телефон от висок клас с осемядрен процесор и 13MP камера?

HTC A50C: нов Desire телефон от висок клас с осемядрен процесор и 13MP камера?
A A+ A++ A

Почти десетина устройства на HTC дебютираха в последните пет месеца, което прави 2015 една от най-активните години за компанията. Естествено, някои от тях бяха регионални модификации на глобалните модели, но все пак те показват, че тайванският производител подхожда сериозно към портфолиото си. Според @upleaks, сега компанията работи върху нов смартфон/фаблет от висок клас, принадлежащ към серията Desire.

Наречен HTC A50C, той би трябвало да разполага с 5.5-инчов дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела, осемядрен чипсет MediaTek MT6753T, 2GB RAM и 16GB вградена памет. Основната камера е 13-мегапикселова, предната камера за селфита е с резолюция 5MP, като и двата камерни модула изглежда са произведени от Samsung. A50C се очаква да разполага с два слота за SIM карти и да се доставя с Android 5.0 Lollipop и интерфейс HTC Sense 7.

Упоменаването на работа с 2 SIM загатва, че поне този конкретен модел най-вероятно не е предвиден за западните пазари. Според източника, за устройството засега е потвърдено единствено, че ще се предлага в Китай, но не е изключено то да се появи и в други азиатски държави. Не можем обаче да кажем нито кога ще бъде анонсиран A50C, нито дали ще има негова "глобална" версия.

Източник: upleaks

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници