Пребитото бебе от Каменар трудно ще оживее, бащата е арестуван

Пребитото бебе от Каменар трудно ще оживее, бащата е арестуван
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Момиченцето на година и девет месеца, което лежи в кома в болницата "Св. Марина" във Варна, е било системно зверски пребивано. Има стари и нови вътрешни и външни травми, съобщи ръководителят на Първа детска клиника проф. Виолета Йотова.

"Момиченцето от Каменар, то е в кома и със сериозна опасност за живота. То е с кръвоизлив в мозъка, кръвоизливи в очните дъна, множество рани по крайниците и други части на тялото. Външният му вид е ужасяващ от многобройните рани", уточни проф. Йотова, цитирана от БГНЕС.

Според нея, прогнозата за състоянието на детето е много лоша. Лекарите правят всичко възможно да се преборят за живота на момиченцето. Проф. Йотова отказа повече информация, тъй като детето е обект на криминално разследване.

Тази сутрин група хора, представящи се за близки на детето, са се опитали да влязат в отделението, но не са били допуснати заради течащото разследване", обясни шефката на детската клиника. Майката се казва Янка, а бащата, който е арестуван – Мюмюш. По-рано от лечебното заведение съобщиха, че има сведения с детето да са извършвани блудствени действия.

Това е пореден случай на жесток тормоз на дете от родител. Станислав Бакърджиев е в гръцки затвор, по обвинение, че е убил по жесток начин 4-годишната Ани. Случаят потресе цяла Гърция, дори го изолираха в отделна килия, за да не го линчуват другите затворници.

#Каменар #Варна #Йотова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници