Оставиха Мюмюш в ареста, детето му е в критично състояние

Оставиха Мюмюш в ареста, детето му е в критично състояние
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Милко Стоянов - Мюмюш, както му викат в квартал "Максуда", остава за постоянно в ареста. В петък съда разгледа искането на обвинението за мярката на бащата на малката Станка.

Обвинението срещу него е за опит за убийство и блудство над малката му дъщеричка - на година и девет месеца, която и досега се намира в изкючително тежко състояние във варненската болница „Света Марина". Лекарите не дават оптимистична прогноза, а на третия ден след приемането й в болницата състоянието на детето не се е подобрило.

Според съда изводите на съдебно-медицинската експертиза, както и сведенията от разпити на свидетели са еднопосочни и подкрепят обвинителната теза. Самият съдия, цитиран от "24 часа", посочи, че става дума не просто за насилие, а за бруталност и за явно изразено незачитане на човешкия живот и здраве.

Обвинението е за опит за умишлено убийство и законът предвижда наказание от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. А по обвинението за блудство Мюмюш може да получи от 1 до 5 години затвор.

Милко Стоянов се яви в съдебната зала със сериозно наранено лице. Стана ясно, че раните са получени от съседи в кв. Максуда, които са подгонили и пребили Мюмюш, когато той е тръгнал да бяга след сигнала на майката. Реално идването на полицията е спасила бащата.

Преди заседанието Милко Стоянов заяви, че не е виновен, че не е посягал на детето си и че побоят е нанесен от майката. Стоянов призна, че е посягал на майката, но само когато тя е била детенцето.

#Мюмюш #Милко Стоянов #Каменар #Станка #блудство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"