Тежка катастрофа в София рани мъж и жена

Тежка катастрофа в София рани мъж и жена
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мъж и жена са транспортирани в болница след катастрофа между три леки автомобила на столичния бул.„Европа“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден в 16:07 часа в събота. Жената е шофирала една от колите, а мъжът е пътувал, но не е ясно дали в същия автомобил или в друг.

Няма информация за състояние на пострадалите. В момента се прави оглед на местопроизшествието, като движението в района се осъществява нормално.

Тече оглед на мястото на катастрофата.

По-рано през деня стана друг инцидент на пътя. Този път катастрофата бе предизвикана от неправилна маневра на товарен автомобил на главен път Е-79 край Благоевград. 

"Рено Симбол" се движи в посока Дупница, когато според думите на водача му, товарен автомобил с водач Б.М. от София започва да го изпреварва. Когато започва маневрата, обаче вижда, че отзад идва още един автомобил. При прибирането си в дясната лента, товарният автомобил удря в задната част "Рено"-то и го изтиква в лявата мантинела на еднопосочния път двулентов път. "Рено"-то се завърта, остъргва мантинелата и след около 20 метра спира.

Двамата пътници в автомобила със софийска регистрация не са пострадали. 

#катастрофа #София #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници