Следващото издание на Apple Watch може да има камера за Face Time

Следващото издание на Apple Watch може да има камера за Face Time
A A+ A++ A

Според информация на 9to5Mac, следващият умен часовник на Apple може да има камера за видео разговори и подобрени възможности за независима работа през Wi-Fi връзка чрез добавянето на нов безжичен чип. Несъмнено ще направи устройството подходящо за самостоятелно използване за повече задачи, отколкото са възможни в момента. Подобрените безжични възможности ще активират и функцията Find my Watch, тъй като ще позволят на Apple да използва триангулация при определяне позицията на часовника.

Източниците на 9to5Mac споделят и че Apple са доволни от живота на батерията на часовника и засега не планират да работят по подобряването й. От друга страна, добавянето на камера, като изключим малкия екран, на който ще трябва да гледате видео и странния ъгъл, под който ще трябва да държите ръката си, може да се отрази сериозно на живота на батерията, така че в това отношение би трябвало да има подобрение.

Оказва се, че не е изключено и Apple да работят по допълнителна версия на часовника, която да е предназначена за тези, които биха похарчили повече от 1000 долара за устройството, но все пак не разполагат с 10 000 за златното издание. Засега не е ясно какъв ще бъде този нов модел, дали просто ще бъде разновидност на настоящия с различни каишки или компанията готви устройство, изработено от различни материали. Засега не е ясно кога ще видим подобрената версия на устройството, но най-вероятно Apple ще изчака до следващата година, за да я представи.

Източник: 9to5Mac

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници