Lenovo Vibe S1 беше сертифициран в Китай, премиерата наближава

Lenovo Vibe S1 беше сертифициран в Китай, премиерата наближава
A A+ A++ A

През февруари няколко нови модела на Lenovo (Vibe X3, S1, P1 и P1 Pro) се появиха на изтекли снимки точно преди мобилния конгрес, където се очакваше да бъдат официално представени. Анонсът им там обаче така и не се състоя, а Lenovo до този момент не потвърди съществуването на тези устройства. По всичко изглежда, че поне Vibe S1 скоро ще се появи на пазара, тъй като преди дни той е получил одобрението на китайския телеком регулатор TENAA.

С изработен от пластмаса корпус, Lenovo Vibe S1 е смартфон от горния сегмент на средния клас с тегло 130 г и размери 143 x 70.8 x 7.85 мм, използващ Android 5.0 Lollipop. Не поднася някакви особени изненади като спецификации - 5-инчов 1080p дисплей и осемядрен чипсет Qualcomm Snapdragon 615 с тактова честота 1.7 Ghz, 13MP основна камера с LED светкавица и 8MP предна камера. Типично за модел от тази година, Vibe S1 включва LTE поддръжка, а освен това предлага 2 GB RAM, 16 GB вградена памет и microSD слот.

Очаква се Lenovo Vibe S1 да бъде достъпен в няколко разцветки - включително черно, розово и сребристо. Логично е той да се появи скоро на пазара първо в Китай, но съдейки по досегашната пазарна стратегия на Lenovo, най-вероятно ще го видим и в България по някое време. Цената му все още предстои да бъде уточнена.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино