HTC One M9+ дебютира в Холандия на 14 юли за 760 евро

HTC One M9+ дебютира в Холандия на 14 юли за 760 евро
A A+ A++ A

Холандски онлайн магазин оповести, че ще продава отключена версия на HTC One M9+ на цена 760 евро, като доставките ще стартират на 14 юли. Първоначално HTC заявиха, че няма да предлагат тази версия на флагмана си в Европа и САЩ, но може би са размислили като опит да компенсират ниските продажби на One M9. Напомняме, че разликите между One M9+ и глобалния флагман One M9 включват 5.2-инчов дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела и осемядрен чипсет MediaTek MT-6795T с тактова честота 2.2GHz и графичен чип PowerVR G6200 Rogue.

Друга промяна, представляваща повече интерес за любителите фотографи, е, че на задния панел на премиум модела HTC отново използват двойната камера, позволяваща на потребителите да експериментират с разнообразни ефекти, но резолюцията на основния сензор се е увеличила до 20MР. HTC One M9+ включва и скенер на пръстови отпечатъци, какъвто отсъства в One M9.

HTC One M9+ ще се предлага от сайта GSMinfo.nl на холандския пазар в сива разцветка, въпреки че в Китай моделът е достъпен и в още два цвята – златно и сребърно-златно. Други европейски държави, където потребителите ще могат да закупят One M9+, за момента не се назовават, но слух отпреди седмица твърдеше, че той ще се продава и в Италия, Русия, Германия и още няколко страни през третото тримесечие на 2015 г.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино