Нови 3D модели на Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus разкриват размерите им

Нови 3D модели на Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus разкриват размерите им
A A+ A++ A

След като научихме, че представянето на Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus най-вероятно ще бъде на 12 август, а началото на продажбите ще е скоро след това, GSM Arena споделя още детайли за устройствата. Те са под формата на 3D модели от производителя на аксесоари ITSKINS, които осигуряват размерите на двата смартфона и ни показват как ще са разположени бутоните за управление и портовете върху корпуса им.

Първата серия от изображения показва Galaxy Note 5 и посочва, че размерите му са 153.3 x 76.1 x 7.9 мм, което ще го направи малко по-тесен и тънък от предшественика му, чиито размери са 153.5 x 78.6 x 8.5 мм. Въпреки това очакваме диагонала на екрана да остане 5.7”, а редукцията в ширината е за сметка на намалената рамка около екрана. Прави впечатление извития заден панел, което подсказва, че той наистина може да е стъклен, а това на свой ред означава, че ни очаква вградена батерия.

Забелязват се още стандартен microUSB конектор и разположен до него високоговорител. По отношение на Galaxy S6 edge Plus той наистина прилича на уголемен Galaxy S6 edge и както може да се види от снимките не е снабден със стилус. Размерите на устройството са посочени като 154.4 x 75.8 x 6.9 мм и вероятно има дисплей със същия диагонал, но кадрите показват и по-изпъкнала над корпуса камера в сравнение с по-дебелия Galaxy Note 5.

Източник: GSM Arena

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници