Новата програма за лоялност на “Мтел” предлага над 200 оферти

Новата програма за лоялност на “Мтел” предлага над 200 оферти
A A+ A++ A

Наскоро писахме за обновената програма за лоялни клиенти на “Мтел”, но тя все още беше в процес на разработка и очаквахме да бъде подобрена преди да бъде представена официално. Това вече е факт и компанията сподели останалите подробности за платформата. Както стана ясно “Мтел клуб” вече работи с нов механизъм и е напълно дигитална. Отпаднала е досегашната точкова система и на нейно място се използват ваучери за отстъпки, които могат да бъдат заявени от всеки регистриран клиент на “Мтел”.

Програмата е достъпна в интернет на адрес www.mtelclub.bg, където има информация за всички отстъпки и може да се заяви ваучер. Вписването в сайта става с регистрацията от основния сайт на “Мтел”.  Ваучерите се получават директно в телефона (чрез SMS или e-mail) или могат да се разпечатат, за да се предоставят в съответния търговски обект. Новата програма за лоялност е налична и през приложение за Android, а скоро се очаква и такова и за iOS. Предложението може да се ползва от частните и от бизнес клиентите на телекома.

В “Мтел клуб” участват над 80 партньора с над 200 оферти, разпределени в 11 категории – „Мода“, „Забавление“, „Деца“, „Хоби и спорт“, „Здраве и красота“, „Пътуване“, „Технология“, „Авто-мото“, „За дома“, „Финансови услуги“ и „За всеки ден“. Партньорите в програмата се обновяват постоянно, като за момента сред тях са  „Технополис“, „Сиела“, „Айко“, „Mobbo”, оптики “Joy”, Victoria Spa, „Гуми Диана“ и други.  Програмата предлага и оферти от “Мтел”, а петима от регистриралите се до 21 август могат да спечелят Samsung Galaxy S6 edge.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино