Нова информация за очакваните флагмански телефони Lumia

Нова информация за очакваните флагмански телефони Lumia
A A+ A++ A

Източници на китайския сайт ItHome.com споделят повече информация за новите флагмански смартфони в серията Lumia, които феновете на Windows Phone очакват толкова отдавна. Според детайлите двете устройства ще се казват Lumia 950 и 950 XL вместо 940, както се смяташе досега. Посочва се, че пазарната премиера на моделите ще бъде през октомври или ноември, но не е изключено представянето им да бъде по-рано – напоследък се появиха слухове за анонс по време на изложението IFA в началото на септември.

Информацията твърди, че двата телефона ще предложат екранна резолюция WQHD, но ще имат различен диагонал на дисплея – 5,2” и 5,7”. Microsoft Lumia 950 е познат с кодовото име Talkman и се говори, че техническите му характеристики ще включат чипсет Snapdragon 808, 3GB RAM, две камери с резолюция 20МР и 5МР, 32GB вградена памет с опция за увеличаване и сменяема батерия с капацитет 3000mAh.

За Microsoft Lumia 950 XL, който е известен като Cityman, се твърди, че ще използва чипсет Snapdragon 810 и ще има батерия с капацитет 3300mAh, а останалите характеристики са подобни на тези на Lumia 950. За двата модела се посочва, че ще имат тънък корпус с метална рамка, ще имат USB-C порт и ще поддържат функцията Continuum, която ще се ползва чрез допълнителен аксесоар. По-късно Даниел Рубино от Windows Central потвърди информацията за екранната резолюция и допълни, че и двата телефона ще имат тройна LED светкавица.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино