Въпросите около следващото издание на Moto G остават

Въпросите около следващото издание на Moto G остават
A A+ A++ A

Броени дни преди официалното представяне през следващата седмица на новите смартфони на Motorola в сайта на швейцарския търговец Digitec се появиха изображения и технически характеристики за следващото издание на смартфона Moto G. Детайлите обаче се различават значително от известните досега, което подсказва, че не трябва да им се доверяваме напълно.

Снимките съответстват на видяното досега, но по отношение на спецификациите положението е различно. Според Digitec устройството ще има 5” дисплей с резолюция full HD, 2GB RAM и осемядрен чипсет с честота 1.7GHz и графичен ускорител Adreno 405, който може и да се окаже Snapdragon 610. Досега се смяташе, че телефона отново ще има 720р дисплей и 1GB RAM, но ще заложи на по-новия Snapdragon 410.

Останалите посочени детайли включват 8GB вградена памет с опция за разширяване, LTE възможности и батерия с миналогодишния капацитет от 2070 mAh. Магазинът е поставил цена от 235 франка, което е около 225 евро. Не е изключено да става въпрос за временни характеристики, които след премиерата ще бъдат заменени с реалните, тъй като преди дни се появиха снимки, подсказващи друго.

Тези кадри демонстрират макет на телефона със стикер върху екрана, съдържащ основните детайли за него. Според написаното устройството ще е сертифицирано по стандарта IPx7, което значи, че ще бъде водоустойчиво на дълбочина до 1 метър в продължение на 30 минути. Другите подробности включват слот за карта, четириядрен чипсет, 13 MP и 5 MP камери, 4G LTE възможности и батерия с капацитет 2470 mAh.

Източник: Engadget, Mobile Syrup

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници