Динамо (Минск) отстрани Черно море от Лига Европа

Динамо (Минск) отстрани Черно море от Лига Европа
A A+ A++ A

Отборът на Черно море записа загуба с 4:0 при гостуването си на беларуския Динамо (Минск) и след като преди седмица стигна само до 1:1 на стадиона в Разград, с общ резултат 5:1 "моряците" напускат турнира Лига Европа във втория предварителен кръг на надпреварата.

Сега за отбора на варненци предстои тежко дерби с шампиона на България Лудогорец, който е този уикенд и е част от втория кръг на родната А група.

Срещата започна равностойно, но при контраатака на Динамо (Минск) в 3-тата минута, Бечирай бе изведен по десния фланг, той опита центриране, но топката се върна в Бангура, който от малък ъгъл нанесе силен шут, който се отклони от напречната греда.

Натискът на домакините продължи и в 8-та минута след постепенна атака от дясно, топката стигна до Ел Монир, който стреля от въздуха, но кълбото попадна в центъра на вратата и Александър Чанович улови спокойно. В 12-тата минута отново стражът на гостите бе на мястото си, след като Мамуту Кулибали позволи на Бечирай да се откъсне и да комбинира със свой съотборник, но в крайна сметка Чанович излезе и пресече паса.

До 25-тата минута играта продължи да се развива пред наказателното поле на Черно море, но без нищо опасно. Именно тогава обаче българският носител на купата стигна до два корнера, от които не се стигна до нищо опасно. 

Повече за тази среща прочетете този линк.

#Лига Европа #Черно море

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници