Plantronics BackBeat SENSE обещават качествен безжичен звук

Plantronics BackBeat SENSE обещават качествен безжичен звук
A A+ A++ A

Името на Plantronics обикновено свързваме с безжичните handsfree слушалки, но компанията предлага и разнообразни продукти за слушане на музика. Новата добавка в серията слушалки BackBeat се казва BackBeat SENSE и предлага високо качество на изработка, ниско тегло и интелигентни функции за управление. Устройството е снабдено със сензори, които автоматично спират възпроизвеждането на музика щом бъдат свалени от главата, което пести ценната енергия в батерията. Щом ги поставите плейбека стартира отново.

Джаджата поддържа едновременната връзка с две устройства, предлага гласови нотификации по различни поводи (капацитет на батерията, статус на връзката и др.) и има хардуерни бутони за управление върху единия говорител. Батерията стига за 18 часа на работа, което определено е впечатляващо. Слушалките тежат 140 грама, имат специална конструкция за комфортно пасване и са снабдени с уплътнения от мемори пяна за следване на формата на ухото.

Добавени са 2 микрофона за разговори или взаимодействие с приложения като Siri, Google Now, Cortana  и Skype, а технологията OpenMic дава достъп до околните звуци с натискането на бутон. В комплекта влиза и калъф за носене с джоб за съхранение на кабели. Продажбите на BackBeat SENSE в Щатите в два цветови варианта вече започнаха, а в Европа ги очакваме през август или септември за 180 евро.

Източник: Plantronics

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници