Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM

Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
A A+ A++ A

Източник на GSMArena споделя изображение от приложението CPU-Z, което разкрива детайли за хардуера на Samsung Galaxy Note 5 и потвърждава досегашните слухове. В случая става дума за прототип на международната версия на фаблета, която е с номер на модела SM-N920F и използва новия чипсет Exynos 7422. Това е подобрена версия на Exynos 7420 в Galaxy S6 и S6 edge, която комбинира в един чип процесор, памет, RAM графичен ускорител и безжичен модем. Изображението потвърждава и наличието на 4GB оперативна памет. Останалите характеристики също не са изненада – 5,7” дисплей с WQHD резолюция и 32GB памет, но не е ясно дали ще има слот за допълнителна.

Междувременно от Китай се появиха снимки, които може би ни дават поглед към Galaxy Note 5. Те идват от производителя на аксесоари Nillkin и може би показват макет на телефона, който се използва за създаване на калъфи за крайното устройство. Засега не е ясно дали той показва коректно всички елементи на Galaxy Note 5, но разкрива, че върху горната страна вече липсва инфрачервен порт (това забелязвахме и в снимките на Galaxy S6 edge+), а формата на стилуса се различава от видяната наскоро. Тези дни информация от Южна Корея подсказа, че той ще се вади както досега чрез издърпване.

Изображенията разкриват и извития стъклен заден панел на устройството, който най-вероятно няма да може да се сваля. Докато чакаме 13 август за финалното потвърждение на спецификациите от руснака Елдар Муртазин дойде друга обезпокоителна информация, която подкрепя по-ранни слухове. Той посочва, че през първите месеци след премиерата Galaxy Note 5 няма да се предлага официално в Русия, което подсказва, че компанията ще се фокусира върху определени пазари преди анонса на следващите модели iPhone. Вероятно това са Щатите, Китай и други страни от Азия.

Източник: GSMArena, Nowhereelse

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници