Ето как да проследите днешното събитие на Motorola

Ето как да проследите днешното събитие на Motorola
A A+ A++ A

В 16 часа днес започва събитието на Motorola, на което очакваме компанията да ни представи следващите модели в продуктовите й серии Moto G и Moto X. Ако нямате търпение да разберете подробностите директно от източника ще можете да го направите чрез живото предаване, което Motorola ще осигури в сайта си на адрес motorola.com/hellomoto. Очакваме да видим 3 телефона, съществуването на които беше подсказано и в поканата за събитието – тя беше подписана с буквите XGX, което навява на мисълта, че ще видим два модела в серията Moto X и един в Moto G.

Бюджетният Moto G от третото поколение вече не е тайна и на практика знаем всичко за неговите характеристики. Очакваме 5” дисплей с резолюция 720р, стандартни LTE възможности, чипсет Snapdragon 410, камери с увеличена резолюция, водоустойчивост и дори вариант с 2GB RAM. Компанията най-вероятно ще включи модела и в програмата за персонализация Moto Maker.

Флагманският Moto X може също да има два варианта. Топмоделът се очаква да осигури 5.5” дисплей с резолюция 1080р, 21MP основна камера, microSD слот (вероятно комбиниран с втори SIM слот), увеличен до 3600mAh капацитет на батерията и чипсет Snapdragon 808. Говори се, че компания ще му прави Moto X Sport с по-компактни размери, по-бавен чипсет, камери с по-ниска резолюция и 5,2” дисплей. Не е изключено да има издръжлив на удари водоустойчив корпус.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници