Задържаха 24-годишен за жесток побой над столичанин

Задържаха 24-годишен за жесток побой над столичанин
В.Г. бил задържан в Седмо районно управление за 24 часа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Криминалисти от Седмо районно управление задържаха младеж за жесток побой над 31-годишен столичанин, съобщиха от МВР.

На криминално проявения В.Г. (24 г.) е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда.

В ранните часове на 4 април жителка на квартала сигнализирала за открит безпомощен мъж в градинка до блок в жк „Младост“. На място били изпратени полицейски и медицински екип.

Пострадалият бил в тежко състояние, но контактен. Пред служителите на реда само споменал, че не е ограбен, но не разказал нищо повече.

Потърпевшият бил транспортиран в „Пирогов“, където се установило, че има доста счупени ребра, фрактури по главата и тялото, както и тежка контузия на белия дроб. С опасност за живота, Й. Ц. бил настанен в Централна реанимация и лекарите все още се борят за живота му.

Криминалистите започнали незабавно работа по случая. Разпитани били десетки жители на квартала, живеещи в близост до местопроизшествието. В хода на проверките станало ясно, че побоят е нанесен от мъж от жк „Люлин“ - В.Г. (24 г.).

Във вторник той бил задържан в апартамента на свои роднини в „Младост 1“. Иззетите веществени доказателства по безспорен начин доказват съпричастността му към извършеното престъпление.

В.Г. бил задържан в Седмо районно управление за 24 часа. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура му е определена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа и е повдигнато обвинение по чл. 128 от НК.

#Седмо районно управление #МВР #Младост #Люлин #Пирогов #НК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници