Кубрат Пулев разкри кога ще има нов мач

Кубрат Пулев разкри кога ще има нов мач
A A+ A++ A

Кубрат Пулев ще се завърне на ринга на 26-ти септември тази година. Той и промоутърската му компания "Зауерланд" ще дадат пресконференция в понеделник, на която ще обявят името на съперника и мястото на боксовия двубой.

След едноседмична почивка, в момента Кобрата е в Самоков, където подкрепя брат си- Тервел, който участва на европейското първенство.

Съперник на полуфиналите на Тервел ще е Евгени Тихченко, финалист на последното световно. С вчерашната си победа над Рой Корвинг боксьорът ни си осигури квота за шампионата на планетата в Доха през ноември.

“Дойдох да подкрепя брат си. Отдавна не си говорим за уважение с него. Сега тренираме в Германия до едно езеро в покрайнините на Берлин. Бях на почивка за една седмица, лесно хващам тен.

26-ти е датата на следващия ми мач, но няма нищо сигурно. В понеделник в Берлин ще дадем пресконференция, на която ще стане ясен съперникът и дали е сигурна датата.

Чувствам се отлично. Някои хора казаха, че почвам отначало, но аз не се завръщам – аз съм четвърти в световната ранглиста. Предполагам, че ще изиграя няколко мача и ще стана претендент за някоя от титлите.

Тайсън Фюри повече говори, отколкото прави нещо на ринга, но не е за подценяване и има качества. Има своите шансове да победи Кличко, защото Кличко не е непобедим, казвал съм го често. Смятам, че изходът от двубоя не е реалност. Не се знае. Предполагам, че Кличко ще победи пак, защото всичко е доста премерено там. Бъдещето ще покаже“, каза Пулев пред камерата на bTV.

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници