Огнян Минчев: Бойкотирайте всички телевизии с дебилни риалитита

Огнян Минчев: Бойкотирайте всички телевизии с дебилни риалитита
Огнян Минчев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Преди време си мислех, че трябва просто да бойкотираме гнусотии като Биг брадър - като им падне рейтинга, ще се се принудят да се скрият. Глупости - наивни представи за пазар - в частност медиен.

Няма отърване - значителната част от населението е до такава степен отровено и пристрастено, че има нужда от следващите дози гнусота. Затова - по практично и на първо време, бойкотирайте Нова ТВ! Изцяло, от новините, до сериалите, всичко, от сутрин до вечер. Ако успеем да ги ухапем по-болезнено, може и да махнат ТАЗИ конкретна форма на гнусота. Нямам голяма надежда, но това е по-радикално и по-смислено, отколкото да се откажем да гледаме само дебилите в Биг Бр.

Допълнително, ако можете - бойкотирайте и бТВ заради гнусни шоу програми в прайм тайма, заради собствените им риалитита, обиждащи качеството човек и т.н.

Ще попитате - е, какво да гледаме? Гледайте Discovery, Nat. Geografic, Наше кино, HBO - въобще, има какво. И ако питате мен, повече четете, отколкото да гледате какво да е. От четене никой не е погрознял, нито е затъпял. Не така стоят нещата с гледането на телевизия. 

Позицията на политолога Огнян Минчев е публикувана на страницата му във Фейсбук.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници