Трансферни слухове и новини от последното денонощие

Трансферни слухове и новини от последното денонощие
A A+ A++ A

"Скай Спорт Италия": Отборът на Уотфорд има интерес към нежелания в Ливърпул Марио Балотели. Собственикът на Уотфорд Джампаоло Позо смята трансферната сума от 7 милиона паунда за приемлива.

"Скай Спортс": Николас Отаменди ще премине медициснки прегледи в Манчестър днес, като се очаква скоро "гражданите" да обявят неговия траснфер. Защитникът ще подпише 5-годишен договор, а трансферната сума е 31,7 милиона паунда.

"Sabah": Галатасарай се е прицелил в нападателя на Челси Луик Реми, но за момента не са отправилил официална оферта за нападателя.

"The Guardian": Ръководството на Челси обмисля да отправи последна оферта за защитника на Евертън Джон Стоунс, като сумата ще е точно толкова, колкото "карамелите" искат - 40 милиона паунда. 

"Дейли Телеграф": Уест Хям вече не се интересува от нападателя на Тотнъм Емануел Адебайор. "Чуковете" искаха да привлекат тарана още през зимата, но тогава трансферът бе прекратен от страна на "шпорите". Сега пък Уест Хям се отказваот Адебайор, тъй като не може да си позволи да му плаща по 110 000 паунда на седмица.

Още трансферни слухове може да прочетете на този линк.

 

#Висша лига #Примера дивисион #серия А

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници