Какво да очаква всяка зодия в сезона на Овена?

Какво да очаква всяка зодия в сезона на Овена?

Pixabay

A A+ A++ A

На 21 март навлязохме в сезона на Овните, който е изпълнен със затъмнения, ретрограден Меркурий и много други астро събития. Овенът, като първи знак на зодиака, символизира новото начало и жизнената енергия.

Огненият знак Овен не играе игрички, така че ако в следващия месец започнете да чувствате агресия и желание да затриете конкуренцията, можете да отдадете този бушуващ огън на влиянието на Овена и неговата управляваща планета Марс.

В известен смисъл изглежда, че хардкор подходът на Овен ни достига през този конкретен сезон - очаквайте крайни аргументи и твърдения.

Влиянието на този знак стимулира потребността във всяка зодия да води и помага. Може да се окажете по-инвестирани от всякога в проект, който сте обмисляли, но никога не сте се потапяли в него.

Това ще бъде сезонът на активност, мозъчни атаки и целенасочено планиране поради управляващата планета на Овен, Марс - планетата на действието. И макар да ни се струва, че всичко става твърде горещо, космическата сила на Овена няма да ни разочарова, пише Една.бг.

Ето как сезонът на Овена ще повлияе на всяка зодия.

Овен

Трябва да се освободите от чувството на вътрешен дискомфорт. Често вие постигате много повече, отколкото признавате. Време е да се отървете от страха да действате, като оставите настрана мненията и преценките на другите. Пригответе се да получите добри новини.

Телец

През този сезон Телецът трябва да изостави страха от несигурността и да се откаже от желанието да контролира всичко. От съществено значение е да се научите да се доверявате малко повече. Приемете реалността и вярвайте, че парчетата си идват на мястото.

Близнаци

Трябва да се освободите от негодуванието и гнева, тъй като тези негативни чувства са безплодни. Да простите на тези, които са ви наранили в миналото, е важна стъпка в това да продължите напред и да бъдете възприемчиви към изненадите, които ви поднася бъдещето.

Рак

Раците трябва да се ангажират с ново начало, оставяйки зад гърба си болките и травмите от миналото. Семейството, което сте имали, не трябва да определя семейството, което ще изградите.

Лъв

Време е да се освободите от разочарованието, което сте преживели. Настоящата астрологична година не трябва да бъде засенчена от миналото. Предприемете действие и се впуснете в непознати територии. Ако си позволите тази промяна, ще можете да се преоткриете.

Дева

Тази зодия трябва да се научи да живее без тежестта на емоционалната болка, която е натрупала. Време е да се излекувате, тъй като това се отразява на междуличностните ви отношения. Търсенето на подкрепа за обработка на тези емоции е от съществено значение, за да продължите напред.

Везни

Този знак трябва да се освободи от страха да се влюби. Време е да се отворите и да установите здрави взаимоотношения. Сезонът на Овните ще донесе със себе си подновяване на емоционалните връзки, което ще ви даде възможност отново да се доверите напълно.

Скорпион

През този период Скорпионите трябва да оставят след себе си чувството, че не са достатъчни. Вие не сте отговорни за всичко, което се случва около вас. Време е да продължите напред, като бъдете верни на себе си.

Стрелец

Родените под този знак трябва да се откажат от желанието постоянно да бъдат признавани или приемани от другите. Тяхната светлина свети сама, въпреки че понякога вярват, че се нуждаят от външно одобрение. Признанието ще дойде само, без да се налага да го търсите.

Козирог

Този период подтиква Козирога да се откаже от наследените модели на мислене и поведение. Промяната е необходима и ако не я направите по избор, животът така или иначе ще ви отведе по този път. Възползвайте се от този момент, за да изградите нов живот от нулата.

Водолей

Трябва да започнете тази астрологична година, като помислите за най-близките си отношения. Избягвайте недоразуменията, изяснете приоритетите си и продължете напред с решителност. Скоро ще пожънете това, което сте посели.

Риби

За родените в последния знак на зодиака, които току-що са излезли от сезона си, е от ключово значение да признаят своята значима роля в света. Вие носите голяма отговорност на плещите си и трябва да цените собствения си потенциал. Изобилието е на път, просто трябва да сте готови да го получите.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници