Том Круз продаде един от домовете си за 11,4 млн. долара

Том Круз продаде един от домовете си за 11,4 млн. долара
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Том Круз продаде впечатляващ свой имот в Холивуд за 11,4 млн. долара - с близо два милиона долара по-малко от обявената в началото на годината цена, съобщи в. „Дейли мейл“.

Изглежда, че звездата от „Мисията невъзможна“ се е захванал сериозно с пазара на недвижими имоти. Според слухове, Том Круз искал да спечели 20 млн. долара за друг свой имот в Бевърли Хилс. Миналата седмица „Варайъти“ съобщи, че желаещите да се сдобият с изглеждащото като дворец имение, ще трябва да се разделят с 50 млн. долара.

С последната си сделка звездата от „Топ гън“ е изпълнил поне една „възможна мисия“, шегуват се още в Холивуд.

Продадената къща изглежда доста впечатляващо, с няколко стъклени стени, а гледката й може буквално да спре дъха на простосмъртните. Дъбовите подове, обкръжени от стени с венецианска мозайка придават изключително топъл вид на постройката. Тя има три спални, всяка от които със собствена баня, и според познавачи къщата е идеална за малко семейство.

В допълнение към основната постройка има и къща за гости с четири спални, още толкова бани и кухня. На ливадата е разположена друга екстра на имота – басейн с водопад и спа кътче. А за доброто настроение на собственика на имота и неговите гости се грижи съдържанието на винарната и залата за дегустации, която е идеална за партита в тесен кръг.

#Том Круз #актьор #Мисията невъзможна #дом #недвижими имоти #къща #зала

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори