Владо Николов готов да помага и на Олимпиадата догодина

Владо Николов готов да помага и на Олимпиадата догодина
A A+ A++ A

Капитанът и диагонал на националния отбор на България по волейбол Владимир Николов сподели пред World of Volleyball кога ще направи своето сбогуване с представителния ни тим.

"Мисля, че изиграхме добър турнир. Да, нямахме късмет в третия гейм на 1/2-финала с Франция. Можехме да спечелим този мач и да играем финал. Но сега трябва да останем стъпили здраво на земята. Ние сме малка страна, която почти няма вече клубно първенство, а в този мач се видя и липсата, която изпитваме от контузените 6 важни за нас играчи. Не можехме да разчитаме на Соколов, Скримов, Жеков, Салпаров, Николай Николов и разбира се Матей Казийски, който преди 3 години отказа да играе за България.

Имахме страхотна подкрепа от публиката обаче и благодарение на нея свършихме добра работа в София. 

Ще играя за България на олимпийските квалификации, ако бъда повикан разбира се. Ако се класираме, ще дам всичко от себе си на Олимпиадата. Ако ли не, ще изиграя последния си мач за родината си преди Нова година, този път със сигурност", споделя капитанът ни, който вече веднъж сложи край на кариерата си в представителния ни тим, но през миналото лято се завърна.

#национален отбор по волейбол на България #Владимир Николов #Рио 2016

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »