"Топлофикация София" пуска поетапно парното от днес

"Топлофикация София" пуска поетапно парното от днес
A A+ A++ A

От днес "Топлофикация София" започва да пуска поетапно парното. Първо ще бъдат отоплени болниците, детските градини и училищата, след това жилищата, а най-накрая административните и обществените сгради.

От столичната "Топлофикация" напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Потребителите трябва да проверят и уредите си за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва да се обърнат към фирмата си за дялово разпределение.

Необходимо е да се приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Ако има потребители, които не желаят парното им да бъде пуснато все още, те трябва да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано от общото събрание на етажната собственост решение за това.

#Топлофикация София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори