Кои са най-нестандартните предизборни кампании в страната?

Кои са най-нестандартните предизборни кампании в страната?
A A+ A++ A

Както се оказва, партиите в много градове от страната са захвърлили обичайното предизборно кебапче и вече агитират с чорапи, мед и козунаци.

Надпреварата е толкова ожесточена, че няма как да подмине и домовете за стари хора като този в Сливен. Само преди няколко дни възрастните получили топъл подарък – вълнени чорапи, съобщава ''Нова телевизия''. 

Кандидатът за кмет Иван Петров държал даровете да са произведени в града. Не струват нищо на съюза, който го е издигнал, защото са подарък от местна фирма.

В Пазарджик пък друг кандидат-кмет също обърна специално внимание на възрастните в пенсионерските клубове с друг топъл дар – козунак.

На сладка победа разчита една от партиите в Шумен. На официалното откриване на кампанията в града всички гости получили бурканче с мед. На всяко едно от тях имало надпис : ''Ако тръгнеш след пчелата, ще те отведе на меда, ако тръгнеш след бръмбара ще те отведе на сметта.''

В интервюта с хората обаче се оказва, че те се радват на подаръците, но по-голямата част все пак не смята да гласува за партиите с нестандартни кампании.

#кампания #агитация #избиратели #Сливен #Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"