Кейт Уинслет се обяви против фотошопа в Холивуд

Кейт Уинслет се обяви против фотошопа в Холивуд
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата от "Титаник" признава, че се чувства ограбена, когато хората обработват снимките й, за да изглежда по различно от образа, който огледалото й показва.

Кейт Уинслет забрани на компанията, чието е запазено лице, да използва фотошоп. Като причина за това актрисата посочи, че "се чувства отговорна за младото поколение жени".

"Мога да говоря само от свое име и мога да правя само неща, които са ми важни. Радва ме ако някой има нужда да следи моя пример, защото смятам, че наистина е важно да се отнасяме отговорно и младите жени да се вгледат в нас. Но младите жени гледат списанията, гледат жените, които имат успешни кариери и затова трябва да имат силни лидери. Наша е отговорността да отглеждаме силни млади жени и затова трябва да дадем истински пример", казва 40-годишната актриса и подчертава, че предпочита да изглежда "по-стара отколкото вкаменена".

"Да имам бръчки и това е повече от очевидно. Колко пъти съм казвала, когато виждах постерите с новите си филми: Коригирали сте ми челото. А сега върнете го така както е било." Аз ще съм тази жена, която ще бъде винаги по-щастлива, когато ме видят и кажат: "изглеждате по-стара" вместо "изглеждате като камък".



#Кейт Уинслет #фотошоп #Холивуд #отговорност #филми #представи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници