Антоанета Лазарова: ''Чувствам се морален победител''

Антоанета Лазарова: ''Чувствам се морален победител''
Снимка: btv
A A+ A++ A

''Не съм очаквала да привлека внимание с външния си вид. Изглеждам по този начин от 45 години и не смятах, че ще има такова внимание към визията ми,'' коментира Антоанета Лазарова от село Гаганица коментира популярността, която придоби по време на предизборната си кампания пред bTV.

Кандидат-кметицата от БСП заяви огорчението си от „елементаризма в рекламата”, която е съпроводила кампанията ѝ. Чула е за себе си необичайни сравнения – с гейша например, но не желае да им отделя внимание.

''Чувствам се морален победител, защото успях да освободя хората от зависимостите им. Сега те могат да устояват принципите си,'' заяви Лазарова по повод загубата ѝ на местните избори пред кандидата от ГЕРБ и досегашен кмет Емил Първанов.

Лазарова сподели мнението си за местни управници, които са последователно издигани като кандидати на различни партии. „Как да го нарека освен „политическа нечистоплътност””, заяви тя.

Кандидат-кметицата отдава част от загубата си на „изборния туризъм”, който се е провел в селото. По думите ѝ стотина души са дошли в изборния ден със семействата си, за да защитят досегашния кмет Първанов.

Въпреки че не пожела да говори за външния си вид Антоанета Лазарова сподели, че косата наистина се изтощава от емблематичната ѝ прическа. Според нея е задължение на всяка жена да поддържа косата си.

Тя разказа за спекулациите относно годините, през които е работила във ВИС-2. Лазарова е оглавявала застрахователния офис на фирмата в област Монтана. Останала е с изключително положителни спомени от момчетата, които са работели в охранителната част на фирмата - "силни, честни, искрени момчета".

Антоанета Лазарова работи и като организатор на участията на фолклорна група "Златица" в различни фолклорни фестивали и надпявания.

#кмет #Монтана #ВИС-2 #офис #Златица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"