Горанов и МВР не стигнаха до съгласие за бюджета

Горанов и МВР не стигнаха до съгласие за бюджета
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

За момента нямаме съвпадение по позициите Това каза Галентин Грозев лидер на Синдикален алианс "Сигурност" в МВР, след среща във финансовото министерство с министър Владислав Горанов и вътрешния министър Румяна Бъчварова, предаде БГНЕС.

''Ние смятаме, че за момента нямаме никакво основание да се отказваме от нашите искания,'' заяви Грозев и подчерта, че така внесените предложения в законопроекта за държавния бюджет трябва да отпаднат незабавно.

„След това вече сме готови за всякакви други разговори, но първо държим да отпаднат направените от МФ предложения”, посочи Грозев. Според него се очаква следваща среща, на която да разговарят тъй като били помолени за разбиране за създала се е много тежка ситуация във връзка с множеството молби за напускане, които са подадени тези дни.

''Ние продължаваме нашата инициатива. За момента в сряда от 18 ч. имаме подадени уведомления за протести в София, Плевен, Враца, Елхово, Варна и Добрич. Ще продължим и в четвъртък, петък, събота, неделя – всеки ден и ще подкрепим всички колеги в техните инициативи,'' заяви още той.

#Галентин Грозев #Владислав Горанов #МВР #напускане #стачка #Враца #Елхово #Варна #Добрич #Плевен #Румяна Бъчварова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »