Twitter смята да премахне ограничението от 140 символа на туийт

Twitter смята да премахне ограничението от 140 символа на туийт
A A+ A++ A

Twitter обмисля да намали лимита от 140 символа и да го повиши до няколко хиляди символа, които може да съдържа всеки туийт, съобщава Bloomberg, позовавайки се на свой източник.

Максималният брой символи, който всеки пост в социалната мрежа може да съдържа, може да бъде вдигнат до 10 хил. или наполовина на това, в зависимост от реакцията на потребителите, казва източникът, предпочел да запази анонимност, защото все още решението за промяната не е взето.

Главният изпълнителен директор на компанията Джак Дорси се опитва да накара компанията да измисли начини, които да направят продукта ѝ по-завладяващ за потребителите.  Дорси, който е основател на Twitter, изпълнява ролята на временен изпълнителен директор след напускането на Дик Костоло през юни 2015 г.

През миналия месец Twitter започна да експериментира с ново подреждане на постовете в социалната мрежа, като показва на потребителите първо най-релевантното съдържание, вместо обичайното показване в обратен хронологичен ред. През август компанията премахна лимита от 140 символа за личните съобщения, които потребителите могат да си разменят.

#Twitter #лимит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници