Странно! Четири от фирмите на убития шеф на "Агресия" прехвърлени на безработен

Странно! Четири от фирмите на убития шеф на "Агресия" прехвърлени на безработен
Източник: БГНЕС
A A+ A++ A

Четири от фирмите на  убития модния бос Александър Антов са прехвърлени на 38-годишен мъж, който живее в столичния квартал „Фондови жилища", съобщи Нова тв. Днес следователи са влезли в предприятието му и са разпитали дъщеря му Мая.

Антов притежава само две компании, е показала справка в Търговския регистър. От средата на 2014 г. той е започнал да прехвърля останалите си активи на 38-годишния Петко Митов.

Митов не е бил открит от екипа Нова на адреса, на който се води, че живее. В телефонен разговор обаче той заявил пред журналистите, че не познава убития бизнесмен и не знае нищо за приписаните му фирми.

Петко Митов е бушон от 2013 г. Оттогава досега безработният мъж се сдобива с общо 23 фирми. МВР го издирва, за да го разпита, а междувременно експерти заявиха, че поръчковият разстрел на модния бос може да идва от конкуренцията му, коментира Нова. Неофициално се говори, че една от версиите за разстрела е огромна сума пари, която Антов дал на свой познат.
 
"Много е странно прехвърлянето на всички активи на собственика на "Агресия" за някаква странна сума на човек, който никой не знае какъв е. Обикновено това са схеми за прикирване на задължения. Твърде вероятно е от там да излезе нещо", коментира журналистът Слави Ангелов по Нова тв. Той изтъкна, че убийството на Антов е добре организирано и не е аматьорско.

Според Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията убийството на Александър Антов може да е свързано с това, че той е спечелил крупна сделка за голяма чужда марка: "Обикновено това са причините. Вероятно той е взел поръчката на някого тук".

#Александър Антов #поръчково убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"