Пребитият шофьор отрече твърденията на Ториното, че е имал палка

Криминални | 26 февруари 2016, петък / 18:51| Показвания:Скрийншот от разпространеното в социалните мрежи видео от побоя. [Скрийншот от Facebook]

Битият с палки на Околовръстния път на София шофьор Васко Наумов отрича да е хвърлял бутилка с минерална вода по колата на биячите си и да е излязъл с палка от автомобила си.

Той беше обвинен в това от работодателя на задържаните охранители - Ивайло Борисов-Ториното, който заяви тази сутрин в интервю за Би Ти Ви, че мъжете са били нападнати с палка от пребития шофьор.

"Навсякъде по медиите казват, че моите момчета са слезли с палки, не е вярно. Той е слязъл с палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", заяви Ивайло Борисов. Той преразказа думите на охранителите, че всъщност шофьорът ги замерял с бутилки от автомобила в движение.

"Искам да кажа, че единственото нещо, което някога съм хвърлял от колата си е огризки от ябълки и то в трева. В конкретния случай не съм хвърлял никакви шишета от минерална вода. Не съм засичал никого, а просто си търсех права на пътя и се опитах да предотвратя катастрофа, като използвах клаксона на колата. Оръжия не съм носил в мен за каквото и да е. Нямам палка, нямам пистолет, нож или други такива неща", написа битият мъж в профила си във "Фейсбук".

 


Тагове: побой, прокуратура, следствие, МВР, Околовръстен път

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси