Георги Лозанов още е в СЕМ, не са му удължили дори и отпуската

Георги Лозанов още е в СЕМ, не са му удължили дори и отпуската
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трета поредна седмица председателят на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Лозанов не може да напусне, въпреки че подаде оставка и от поста, и от органа още на 25 февруари. А от днес се налага да ходи и на работа, след като отпускът, в който е оттогава, не е бил удължен вчера.

В дневния ред на заседанието на СЕМ във вторник оставката на Лозанов отново е фигурирала, но решение не е взето. Този път един от членовете - Анна Хаджиева, е отсъствала по уважителни причини. Преди седмица обаче съветът е бил в пълен състав, без самия председател, но напускането му отново не бе гласувано.

Той замества Лозанов на председателския пост "от вторник до вторник", откакто е подадена оставката, но вчера е обявил, че поема отговорността за последен път. Предложил е на Мария Стоянова да е заместващ, но тя е отказала. 

"Ще се окаже, че е по-лесно да те освободят от затвора, отколкото от СЕМ", пошегува се Атанасов. И обяви, че не е съгласен с останалите членове на СЕМ, които отлагат гласуването на оставката.

#Георги Лозанов #СЕМ #мандат #регулатор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »