7 задържани при полицейска акция срещу разпространение на наркотици в Студенски град

7 задържани при полицейска акция срещу разпространение на наркотици в Студенски град
БГНЕС
A A+ A++ A

След проведена акция против разпространението на наркотици са задържани 7 лица в заведение в „Студентски град”. Това каза директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов на брифинг във връзка с разбита мрежа за разпространение на наркотици в столични заведения, предаде агенция Фокус.

 „Акцията е за разбиване на тази мрежа за разпространение в столично нощно заведение в „Студентски град”, която е по-сложна като организация и показа организираност и изградена система за разпространение на наркотици. С тази система се е гарантирала сигурност на дилърите. Имаме задържани общо 7 лица. На 2 от лицата им е наложена мярка за неотклонение 72 часа „задържане под стража” от Софийска градска прокуратура”, заяви директорът на СДВР. Според него продължават действията по събирането на доказателства.

„Мога да кажа, че изключително сложно беше да се проведе операцията в самото заведение и да се хванат всичките тези хора в момент на пласиране на наркотиците. Имаме хванати клиенти, дилър и открихме специално помещение за ползването на този вид наркотик, със специални пароли, които се ползват при покупката”, поясни той и заяви, че след професионалното отношение на полицията се е стигнало до залавянето. Маринов уточни, че няма служители на МВР сред задържаните.

#СДВР #Маринов #разпространение на наркотици #Студентски град

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"