Би Ти Ви се разграничи от сценариста на "Шоуто на Слави"

Би Ти Ви се разграничи от сценариста на "Шоуто на Слави"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Би Ти Ви определи като емоционална реакция вчерашния акт на сценариста на "Шоуто на Слави" Филип Станев, който в ефир скъса снимка на президента Росен Плевнелиев. Според телевизията Станев е изразил лично мнение, от което тя се разграничава.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев вечерта на 6 юни 2016г. по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави", е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се казва в отговор на запитване на колегите от "Дневник".

Сценарист от "Шоуто на Слави" скъса портрет на държавния глава и го нарече "политически труп". Филип Станев скъса снимката по време на шоуто снощи, докато коментираше предстоящото заседание на Конституционния съд по темата за референдума, иницииран от предаването. Президентът Росен Плевнелиев сезира КС за три от общо шестте въпроса в националното допитване. Междувременно днес конституционните съдии допуснаха искането и ще се произнесат в дело дали трите въпроса са противоконституционни.

"Ние нямаше да водим и този разговор с теб тази вечер, ако не беше ето този субект, когото наричат президента Плевнелиев. С действията си, с искането, което отправи към Конституционния съд, този човек доказа, че не е президент на всички българи и най-малко е президент на тези 700 хиляди души, които са се подписали за този референдум. Това със сигурност не е моят президент и фактът, че той вече се оттегли от политиката, мен ме кара да изпитвам огромно удоволствие. Това е един политически труп", заяви Станев и скъса снимката на държавния глава.

Докато сценаристът говореше, Слави Трифонов с ироничен тон го призоваваше към "дипломация", "коректност" и т.н. След като той скъса портрета обаче, водещият заяви, че това са "абсолютно излишни, емоционални" действия. След това в предаването бяха показани снимки на конституционните съдии с обяснението кой от чия квота е избран в КС.

 

 

 

 

 

#Росен Плевнелиев #президент #Шоуто на Слави #референдум #Конституционен съд #снимка #сценарист #bTV Media Group

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »