Над 50 хил. лв. от актове дължи проститутка

Над 50 хил. лв. от актове дължи проститутка
Мергюл обясни, че е наложително да се легализира професията й. Снимка: bTV
A A+ A++ A

Над 50 хил. лева дългове от актове на полицията е натрупала магистрална проститутка от Русе за последните години.

Труженичката признава, че няма да плати нито лев. В подобна ситуация са и повечето нейни колежки, които настояват професията им да бъде легализирана, предаде bTV.

От близо 5 години Мергюл заработва пари, предлагайки тялото си на русенския булевард „България“, който води към Дунав мост.

Тя е на 38 години и е една от труженичките с най-много стаж. Майка е на 4 деца, но те са й отнети от социалните. Твърди, че работи без сводник. Почти не се храни и живее само от голямо количество водка.

Имало е дни, когато Мергюл заработвала по 250 лв. на ден. Напоследък обаче кризата ударила и нейния бизнес. Конкуренцията се засилила и се стигало до дни, в които се прибирала без никакви пари.

Работният ден на проститутката обикновено започва в 11 ч. и продължава, докато има клиенти.

Предпочита българи, но често й се налага да не подбира. Затова и рисковете, които поема, са много, тъй като може да се зарази с болест или да попадне на агресивен мъж.

Второто вече й се е случвало не един път, като при един от случаите е използвала нож, за да се защити.

За Мергюл и колежките й разправиите с полицаите били един от най-честите им проблеми. Гонели ги и им съставяли актове. Някои имат вече стотици глоби.

„Аз съм тук да ми плащат на мене, не аз да плащам. Аз ако изкарам пари, няма да отида да ги дам на държавата, ще си ги прибера в джоба“, казва жрицата на любовта за съставените й актове.

Мергюл обясни, че е наложително да се легализира професията й. Така тя и колежките й щели да си плащат данъците и щели да бъдат пазени от полицията.

#актове #полиция #Русе #Дунав мост #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници