Има заподозрени за обира на пощата в Хасково

Има заподозрени за обира на пощата в Хасково
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има заподозрени за извършването на обира на централната поща в Хасково. Това съобщи в „Здравей, България” по Нова телевизия директорът на ГД „Национална полиция” Христо Терзийски.

В Хасково са командировани служители на полицията, които да подпомогнат разследването. Терзийски критикува организацията на охраната на близо двата милиона лева, които бяха откраднати от пощенски клон.

Припомняме, че престъплението беше извършено в нощта срещу сряда. Веднага след като успели да проникнат в сградата, крадците обезвредили единствения пазач. Той бил вързан и с маска на очите. През това време обирджиите успели да прекъснат електричеството, да демонтират камерите и да разбият касите.

За охраната на Централната поща в Хасково отговарят няколко частни фирми, а за лошата организация по съхранението на огромните суми пари вече е имало сигнали от районния полицейски инспектор.Откраднатите пари са били застраховани и престъплението няма да струва нищо на българския данъкоплатец, категорични са от "Български пощи".

#обир #поща #Хасково #полиция #Христо Терзийски #електричество #камери #каси #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »