Промени за автотрафика в центъра на София утре

Tранспорт | 10 юни 2016, петък / 18:30| Показвания:Снимка: БГНЕС

От 8 часа сутринта до 17 часа привечер в центъра на София ще се снима филм и ключовата улица "Иван Асен" ще бъде затворена за движение на автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Няма да бъдат възможни престоят и паркирането на пътни превозни средства.

На 12 юни няма да може да се паркира и влиза по ул. "Кораб планина".

На 13, 14 и 15 юни от 8 до 19 часа няма да може да се спира край бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" № 64, и в ул. "Гогол" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Янтра".

В неделя, 12 юни, ще има временна организация на движението заради концерт в зала "Арена Армеец". От 19 до 22 часа се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на източното пътно платно на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и площада на авиацията, без да се засягат спирките на масов градски транспорт.

От понеделник, 13 юни 2016 г. до 1 август 2016г. заради ремонт се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Васил Левски" (Мраморско шосе). Движението ще се извършва двупосочно по "Ломско шосе" и "Околовръстен път" и пътните връзки на пътен възел "Околовръстен път – Северна скоростна тангента".

Докато върви ремонта ще се променят и маршрутите на автобусни линии № 30 и 31.


Тагове: център, София, филм, движение, Столична община, Околовръстен път, Северна тангента

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси