Руски туристи чакат над осем часа във Варна полета си за Москва

Руски туристи чакат над осем часа във Варна полета си за Москва
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В истинска одисея се е превърнало прибирането до Москва на група руски туристи. Полет на авиокомпания Azurair за руската столица на няколко пъти е бил отлаган за неопределено време, съобщава електронното издание Life.ru .

Пътници свидетелстват, че полетът от Варна за Москва е трябвало да се състои в 20:00 местно време. Но малко преди тръгване от хотела на туристите било съобщено, че полетът ще се забави „по технически причини“ и се отлага за полунощ.

Когато пътниците били транспортирани до летището, отново им обяснили, че полетът се отлага за неопределено време. Руснаците стоят на летището вече близо осем часа, а часа на излитане не се уточнява. Пътник е публикувал в интернет видео от летището.

„Ние дойдохме на летището и по време на качването в самолета дойдоха техници и казаха, че полетът се отлага за неопределено време. Казват, че трябва да дойде втори самолет, но кога не се знае. Има слухове, че нашия самолет има повреда на колесника“, съобщава Андей О., който се намира на летището във Варна.

#туристи #Варна #летище #полет #Москва #пътници #руснаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"