Сидеров предложи на Кунева да отнеме "резиденцията" на Плевнелиев в Халкидики

Сидеров предложи на Кунева да отнеме "резиденцията" на Плевнелиев в Халкидики
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

”Този закон е абсолютно излишен. Той хвърля прах в очите на обществото. Каква е работата на министър на образованието да пише антикорупционен закон? Внесете закон за вероучението в училищата”.

С тези думи лидерът на партия Атака Волен Сидеров се обърна към вицепремиерът и министър на образованието Меглана Кунева, която присъстваше в пленарната зала на Народното събрание за дебата по антикорупционния й закон.

”Човекът, който е начело на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, беше уличен в мултимилионна корупция”, обърна се той към Кунева.

”Направете Гестапо. Нищо не е вечно – освен Господ. Вие сега сте на власт, но ще паднете. Това Гестапо ще се обърне срещу вас”, предупреди я Сидеров. ”Вие искате да покажете закон в Брюксел. Вероятно ще Ви вземат в борда на някоя банка. Не работехте ли в една банка, която имаше интереси в голям атомен проект, заради който спряха блоковете в нашия АЕЦ?”, попита още той. ”Тогава не бяхте ли в конфликт на интереси. Как може човек, който е в конфликт на интереси, да пише закон за конфликт на интереси”, продължи да задава въпроси лидерът на АТАКА.

Сидеров предложи на Кунева да отнеме имуществото на президента Росен Плевнелиев, защото имал резиденция на Халкидики и още дузина имоти по Черноморието.

”Изгонете концесионерите на злато, от които взимаме 1% от добитото злато, изгонете ЕРП-та, за които има цял том събрани нарушения”, каза още той.



#Волен Сидеров #Миглена Кунева #министър на образованието #антикорупционен закон #Закон за вероизповеданията #училища #Халкидики #Росен Плевнелиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »