Заклаха мъж във Велинград при пиянска свада

Заклаха мъж във Велинград при пиянска свада
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мъж е починал, след като е бил намушкан с нож при пиянска свада във Велинград. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР, Пазарджик. Извършителят е задържан в местния арест в курортния град.

Инцидентът е станал около 1.30 часа тази сутрин в близост до питейно заведение във Велинград. Тогава възникнал скандал между шестима мъже - 36-годишния И.Д. и 22-годишния П.В., 19-годишния И.Х., 31-годишния К.Т., 24- годишния М.Д. и 36-годишния М.Б..

Вследствие на употребата на алкохол скандалът е прераснал в сбиване. М.Б. извадил нож и е успял да нанесе наранявания на трима от опонентите си, като най-сериозно засегнат е 24-годишният М.Д. Той е транспортиран и настанен в болницата във Велинград, но малко по-късно починал от нанесените му рани.

На мястото са изпратени екипи на полицията от Велинград, които установили всички участници в свадата. Униформените са категорични, че извършителят е М.Б., защото у него е открит е ножът, с който е извършено престъплението. За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

За срок от 24 часа са задържани четирима от мъжете, като срокът на задържане спрямо М.Б. е удължен с прокурорска заповед за 72 часа. 

 

#мъж #нож #Велинград #МВР #Пазарджик #полиция #прокуратура #скандал #сбиване #алкохол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"