МОН изпитва кандидат-директори на 152 училища

Образование | 18 юли 2016, понеделник / 14:22| Показвания:Снимка: ЕПА/БГНЕС

Първият етап от конкурса за длъжността „директор“ на общински и държавни училища, насрочен за 19 юли, ще се проведе в четири областни града – София, Плевен, Шумен и Хасково.

В зала 272 на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ трябва да се явят кандидатите от София-град, София-област, Перник и Благоевград.

В Медицинския университет в Плевен – зала „Асклепий“ и зала „Авицена“ ще се проведе тестът за кандидатите от Плевен, Габрово, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.

В Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ ще пишат кандидатите за директори на училища от областите Велико Търново, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Шумен и Търговище.

В Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС- Хасково, ще бъде тестът за кандидатите от областите Пазарджик, Пловдив, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян.

Писменият изпит за кандидатите ще започне в 11 часа. Интервютата с кандидатите, издържали писмения изпит, ще се проведат по график в София, в периода от 21 юли до 29 юли.

На 2 юни бяха обявени конкурси за длъжността „директор“ на държавно и общинско училище в общо 152 училища. Документи за участие в конкурса са подали 479 души.


Тагове: МОН, директори, кандидати, училища, университет

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси