Истински звезден скандал се заформи между Канйе Уест, Ким Кардашиян и Тейлър Суифт

Истински звезден скандал се заформи между Канйе Уест, Ким Кардашиян и Тейлър Суифт
Снимкла: eonline.com
A A+ A++ A

Рапъра Кание Уест, неговата съпруга Ким Кардашиян, певицата Тейлър Суифт започнаха истинска онлайн  война около парчето на Кание Famous. Звезди се разделиха на два враждуващи лагера.

В групата на Тейлър са нейната най-добра приятелка Селена Гомес, моделът Марта Хънт, актрисата Клоуи Грейс Морец и поп звездата Джъстин Бийбър. На страната на Кание са целият клан Кардашиян, певицата Деми Ловато, певицата Кейти Пери, музикантът Фарел Уилямс и рапърът Крис Браун.

„Мисля, че аз и Тейлър все още може да правим секс. Защо? Аз направих тази кучка известна"

Ябълката на раздора е песента на Кание Famous. Рапърът отнесе доста критики и оплаквания, тъй като в песента си той рапира „Мисля, че аз и Тейлър все още може да правим секс. Защо? Аз направих тази кучка известна".

Представител на блондинката заяви, че тя не иска да има нищо общо с парчето, не го е одобрила, а е „предупредила" Уест да не го пуска в този вид.

Рапърът обаче бе категоричен, че е уведомил певицата за репликата в телефонен разговор и тя я е одобрила. Той обясни, че "кучка", както нарича Тейлър Суифт в песента, в хип-хопа е гальовна дума.

Е, от лагера на Суифт, не са съгласни.

Тук се намесва съпругата на Кание - риалити звездата Ким Кардашиян

Ким Кардашиян публикува онлайн част от разговор, в който Тейлър Суифт дава одобрението си за песента.

В публикуваното в Snapchat аудио обаче не се чува Кание да прочита на Тейлър фразата „Направих тази кучка известна". Чува се само как й прочита останалата част. И Суифт отговаря - „Избери фразата, която смяташ за по-добра. Оценявам, че ми го казваш, това е много хубаво".

Тейлър Суифт реагира бързо с отговор в Instagram.

„Къде е частта, в която Кание ми казва, че ще ме нарече „тази кучка" в песента си? Няма я. Защото това не се е случило.Не можеш да контролираш нечия емоционална реакция на това да бъде наречен „тази кучка" пред целия свят. Разбира се, че исках да харесам песента. Исках да повярвам на Кание, когато ми каза, че ще я харесам. Исках с него да имаме добри взаимоотношения. Той ми обеща да ми пусне песента, но не го направи".

Кание Уест и Тейлър Суифт отдавна имат търкания. През 2009 г. рапърът прекъсна речта на певицата на наградите на MTV, където тя беше наградена за най-добър видеоклип на годината с You Belong With Me. Уест се качи на сцената и заяви, че Бионсе е заслужавала повече наградата за нейното видео Single Ladies (Put a Ring On It).

#Ким Карадашиян #Тейлър Суифт #песен #Канйе Уест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »