Пореден инцидент докато младежи си правят селфи

Пореден инцидент докато младежи си правят селфи
БГНЕС
A A+ A++ A

 

Четирима юноши изчезнаха в индийския щат Махаращра след като голяма вълна ги отнесе докато си правели рисково селфи, съобщи в. „Таймс ъв Индия”.

Група от седем младежи в четвъртък се разхождали на брега на Арабско море в града-сателит на Мумбай Васаи-Вирар, съобщава БГНЕС.

Младежите решили да си направят селфи в морето и въпреки предупрежденията на местните хора, влезли във водата. Успели да направят няколко снимки, но четирима от тях влезли по-навътре във водата. Поредната голяма вълна ги заляла и отнесла. Спасителите още не са открили телата им, най-малкият е бил на 15 години, а най-възрастният – на 19. Злополуката станала в деня, когато министерството на туризма разпространи препоръки за предотвратяване на инциденти, свързани със снимането на селфи. Министерството изисква щатските власти да обозначат опасните за селфи зони.

В Мумбай вече има 16 зони, където е забранено снимането на селфи.

Според в. „Вашингтон поуст”, Индия е на първо място по брой на жертвите при подобни инциденти. От 27 регистрирани смъртни случая заради селфи през 2015 година, почти половината са станали в Индия.

#селфи #Индонезия #Махаращра #инцидент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"