Клиентите на "Топлофикация София" ще получат надвнесените си суми

Клиентите на "Топлофикация София" ще получат надвнесените си суми
A A+ A++ A

От днес клиентите на "Топлофикация София" ЕАД, които са платили повече през отоплителния сезон за парно и топла вода, могат да получат надвнесените от тях суми, съобщиха от дружеството.

Абонатите на "Топлофикация София" ЕАД, които имат да получават пари след изготвянето на изравнителните сметки, могат да изберат да си ги получат по банков път, на касата на дружеството или да оставят сумата за покриване на следващата сметка, информира БНР. Сумите за връщане от изравняване могат да се получат във всяка каса на Столичната топлофикация. Клиентите, които предпочетат да получат парите си по банков път, трябва да изтеглят от сайта на компанията заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка, да го попълнят и да го изпратят на посочения в сайта адрес. Дружеството ще преведе сумата на посочената от клиента банкова сметка, без да го натоварва с разходи за операцията.

"Топлофикация София" обаче възстановява суми само на клиентите си, които нямат стари неплатени сметки. Що се отнася до другата част от абонатите на дружеството, които след получаване на изравнителните сметки имат да доплащат на "Топлофикация София", тези суми могат да бъдат внесени във всяка каса на компанията или по безкасов път онлайн чрез еPay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

#Топлофикация - София #връща #суми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »