Тежка катастрофа взе две жертви на пътя Пловдив-Карлово

Тежка катастрофа взе две жертви на пътя Пловдив-Карлово
Източник: flip.bg
A A+ A++ A

 

Ограничено е движението по главен път Пловдив – Карлово. По първоначални данни в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево е възникнала катастрофа между 4 автомобила. По първоначални данни двама са загинали на място. Изпратени са екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ, предаде БГНЕС.

Пътят временно е затворен и моторните превозни средства се пренасочват по обходен маршрут през селата Царимир и Строево, съобщиха от МВР.

Час и половина по-рано бе получено съобщение и за тежка катастрофа, станала на пътя Велико Търново-Габрово в района на с. Донино. На място незабавно са изпратени полицейски екип и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Габрово. По първоначални данни, инцидентът е възникнал, след като водачът на л.а. „Фолксваген Венто“ – 20-годишен мъж от Дряново, предприел маневра „изпреварване“ на завиващия наляво л.а. „Митсубиши“ и го е ударил. Водачът на л.а. „Митсубиши“ – 33-годишен мъж от Габрово, е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ-Габрово, където по-късно е починал. Водачът на л.а. „Фолксваген“ е тестван за алкохол – техническото средство е отчело нулев резултат. На местопроизшествието се извършва оглед.

До приключването му, движението в участъка се осъществява в едната лента, като се регулира от екип на пътна полиция. 

#ограничено #Пловдив – Карлово #Труд #Граф Игнатиево #Спешна медицинска помощ #Царимир #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »