Награди за зрителите, които подкрепят България срещу Украйна в България

Награди за зрителите, които подкрепят България срещу Украйна в България
bnr.bg
A A+ A++ A

 

Националите на България по баскетбол излизат в решителен сблъсък от квалификациите за Евробаскет 2017. В събота (10 септември) от 18 часа в „Арена Ботевград“ селекцията на Любомир Минчев има задължителен за печелене мач срещу Украйна в последното ни домакинство от пресявките, пише БГНЕС.

След загубата в Украйна на старта, поражението от фаворита в групата Словения и победата над Косово, мъжките национали трябва да спечелят, за да запазят шансовете си за класиране. „Надяваме се феновете да напълнят залата“, призоваха от лагера на националите.

По време на квалификацията с Украйна ще има и сериозни изненади за зрителите в Ботевград. Всички, подкрепящи националния отбор на България, българския баскетбол като цяло и добрите каузи, ще имат шанс не само да помогнат за успеха, но и да се приберат вкъщи с ценна придобивка.

По време на европейската квалификация в зала „Арена Ботевград” ще се продават и билети за първия в историята финал за Суперкупата на България по баскетбол за мъже. Мачът между шампиона Лукойл Академик и носителя на купата Рилски спортист е на 9 октомври в зала „Универсиада” в София.

Зрителите, дошли в Ботевград да подкрепят България срещу Украйна, които закупят билети за финала за Суперкупата по баскетбол, ще участват и в томбола за 3 мобилни телефон Huawei P9 Lite  плюс смарт гривна Huawei Color Brand A1. Печелившите ще бъдат изтеглени на полувремето на евроквалификацията срещу Украйна по серийния номер на билета за Суперкупата. Зрителите, купили пропуски за Суперкупата по време на квалификациите със Словения и Косово, да ги носят със себе си, защото също участват в томболата.

Билетите за Суперкупата са по 5 и 8 лева, а всички приходи отиват за благотворителност. Те ще бъдат добавени към останалите събрани средства за социалната кауза на партньора на Националната баскетболна лига VIVACOM – „Жълти стотинки”. Всички средства са за младежи, принудени да напуснат социалните домове при навършване на 18 години, които няма на кого да разчитат след това.

Всички, закупили входни талони за Суперкупата от залата в Ботевград, ще получат и гривни за социалната кауза, която подкрепят. А за тези, взели пропуски от 8 лева ще има и мини баскетболна топка с автографи на националите.

Билетите за мача за Суперкупата на България по баскетбол вече са в продажба и онлайн. Можете да ги откриете и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна.Всяка стотинка ще бъде дарена в полза на програма „Дом Възможност“ на Фондация за социална промяна и включване. 

#Евробаскет 2017 #10 септември

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »