Бъчварова за Цветан Василев: Той излъга толкова хора, защо да му вярваме?

Политика | 12 септември 2016, понеделник / 09:51| Показвания:www.bta.bg

 

Резултатите показват, че граничарите ни са добре обучени и трябва да им имаме доверие. Усилията, които полагат, са неимоверни. Мъчно ми е, че понякога това се използва за политически спекулации. Това заяви пред Нова телевизия вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова във връзка с бежанската вълна и това доколко опасна е тя за България, пише БГНЕС.

Според нея ГЕРБ не са водили разговори с ДПС за евентуална подкрепа на кандидат-президентската им номинация.

„При ДПС обикновено такива неща се случват преди втори тур”, коментира Бъчварова. Вицепремиерът определи като „политическа атака” твърденията на банкера Цветан Василев, че съществува нерегламентирано политико-икономическо съдружие между Делян Пеевски и премиера Бойко Борисов.

„Защо трябва да вярваме на този човек, след като той излъга толкова много българи?”, запита Бъчварова.

Тя коментира и кандидатурата на Ирина Бокова за ген. секретар на ООН. Нямам информация за това, че правителството ще обсъжда смяна на кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН с тази на Кристалина Георгиева, добави Бъчварова. Тя подчерта обаче, че към момента представянето на Бокова в надпреварата за поста „не е убедително” и не може „да се разчита на окончателно добро решение”. 


Тагове: Румяна Бъчварова, граничари, доверие, министър на вътрешните работи, Цветан Василев, Делян Пеевски, Бойко Борисов, нерегламентирано политико-икономическо съдружие, Ирина Бокова, представянето, не е убедително

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси