Прилошаването на Клинтън и последвалото видео придобиха голям отзвук

Прилошаването на Клинтън и последвалото видео придобиха голям отзвук
www.youtube.com
A A+ A++ A

 

Зденек Газда – пожарникар от Чехия, който от 24 години живее в САЩ, разказа за Чешкото радио как на 11 септември заснел момента, когато на Хилари Клинтън й прилошава, съобщава БГНЕС.

Газда посочва, че всяка година ходи на възпоменателната церемония за жертвите на атентатите от 2001 година, за да отдаде почит и да види отблизо известни политици.

Тази година Газда послушал ораторите и после се приближил към лимузините на политиците, за да ги разгледа. Както винаги, носел включената си камера. Когато Клинтън дошла до колата си, Газда не забелязал нищо необичайно. Но точно когато трябвало да влезе в автомобила, Клинтън се сринала и охраната се намесила.

Газда заснел видяното и след това разпространил кадрите в социалната мрежа Twitter.

Пред Чешкото радио Газда споделя, че някои му пишат, че тези 20 секунди видео могат да променят хода на историята на САЩ, други го обвиняват, че е постъпил неуместно като е тиражирал снимките.

Газда признава, че не си е и помислял, че любителските му кадри ще бъдат търсени от световни телевизии. Той не съжалява за постъпката си, защото „в живота има и такива моменти”. Авторът на видеото казва, ме е разпространил материала, само защото на него присъства Клинтън, но не е искал да навреди на никого, просто запечатал момента.

След като видеото обиколи мрежата, щабът на Клинтън призна, че тя е болна от пневмония и са й предписани антибиотици. Медиите съобщиха, че Хилари страда и от хронично обезводняване.

Съперникът на Клинтън Доналд Тръмп нееднократно е заявявал, че кандидатката на демократите за президентския пост не е достатъчно физически издържлива да бъде държавен глава. 

#Twitter

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"