Блъснаха майка с деца на тротоар в Ямбол, шофьорът избягал

Общество | 18 септември 2016, неделя / 18:16| Показвания:Нова телевизия

Шофьор блъсна майка с количка на тротоар в Ямбол и избяга.  Инцидентът станал около 9.00 ч. е неделя сутрин. 31-годишната жена и двете й деца – на 7 години и на един месец, оцеляват като по чудо.

Джигитът връхлетял върху майката и децата в гръб. Реално младата жена е спасила с тялото си бебето в количката. Тя е откарана в болница в безпомощно състояние.

„Майката е с черепно-мозъчна травма, няма въобще спомен за случилото се. На скенера няма други травматични увреждания. Оставяме я в болницата за наблюдение. Бебенцето също е с охлузвания, защото е паднало от количката”, каза за NOVA д-р Недялка Влахова от болница „Свети Панталеймон” в Ямбол.

След катастрофата виновникът бяга от мястото на произшествието. Оказва се, че е карал с бясна скорост. Спирачен път на пътното платно липсва.

Зад волана на колата седял млад мъж. Той вече е задържан, а полицаи са намерили колата, оставена недалеч от дома му.  Засега е ясно само, че автомобилът не е бил негов. От прокуратурата поясняват, че дори да му бъдат взети алкохолна проба и тест за наркотици, резултатите от тях ще са безсмислени, защото от произшествието е минало много време. Работата по случая продължава.


Тагове: Шофьор блъсна майка, количка, тротоар, Ямбол, избяга, оцеляват като по чудо.

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси