Варненска фамилия пласира дрога под „чадъра“ на неизвестни покровители

Варненска фамилия пласира дрога под „чадъра“ на неизвестни покровители
Източник: МВР
A A+ A++ A

Мощен чадър, опънат незнайно от кого, пази членове на варненска фамилия, които се занимават с търговия на дрога, твърдят източници на Novinite.bg. Общото между тях са цветните прякори. Различното е, че единият в момента е в затвора, след акция и обвинение, че продава дрога на чужди туристи в курорта "Златни пясъци".

Според хора от ъндърграунда, докато той излежава наказание, братовчед му и брат му здраво са влезли в потайния бизнес във Варна.

Първият, твърдят те, разпространява синтетична дрога, която не изключват сам да приготвя в дома си във "Виница”. Пласира стоката си през лятото в заведенията на крайбрежната алея в града, а зимата - пред вървежните дискотеки. Затова и колата му – БМВ, може да се види вечер точно пред тях. Братът на затворника пък пласира трева. Запознати го сочат и като собственик на бар във варненския квартал "Младост".

Бащата на двамата братя е военен полицаи и според източниците, вероятно е една от причините да се потулват част нерегламентираните събития, в които са забъркани и те, и братовчед им. Казват още, че членовете на фамилията доста често били засичани във Варна в компании на известни бизнесмени, с които купонясвали като първи приятели до зори. Това може да е и другата причина за опънатия, явно от всички власти, чадър над "бизнеса" им.

#чадър #дрога #БМВ #братя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »